Karin Nilsson

har utsetts till tf överintendent och myndighetschef på Arkdes.

Karin Nilsson efterträder Kieran Long som slutar på  egen begäran efter att ha fått ett nytt jobb på konstmuseet Amos Rex i Helsingfors. Karin Nilsson är idag biträdande överintendent på Arkdes. Hon har tidigare bland annat  jobbat som avdelningschef på Statens historiska museer och som enhetschef för digitalisering och IT på Livrustkammaren och Hallwylska museet. 

Karin Nilsson Arkdes

Karin Nilsson, Arkdes.

Fler på nytt jobb:

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK
Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.