Om tidningen

Magasin K är en digital tidning med ett tillhörande nyhetsbrev för dig som jobbar, studerar eller är intresserad av branscherna kultur, kommunikation och kreativ sektor. Magasin K produceras på uppdrag av fackförbundet DIK men är fristående och oberoende från förbundet och följer de pressetiska reglerna. Chefredaktören är ansvarig utgivare.

Magasin K bevakar arbetslivet i den kreativa sektorn, kultur- och kommunikationsbranschen. Tidningen lanserades i mars 2022. 

Vi skriver om branschernas utveckling och förutsättningar . Vårt fokus är yrkesfrågor, forsknings- och utbildningsfrågor, arbetsmarknadsfrågor samt arbetsvillkoren på de arbetsplatser där DIK:s medlemmar finns.  Vi strävar efter att ge medlemmar med skilda perspektiv och åsikter möjligheten att komma till tals. 

Vi berättar om personerna och händelserna i en sektor som är i ständig förändring.

Kontakta redaktionen här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

Vill du annonsera på magasink.se? Information hittar du här

Artiklar och bilder på magasink.se är skyddade enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering är förbjuden. Citera oss gärna men ange källan.

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.