Detlef Barkanowitz

blir ny bibliotekschef i Sölvesborg.

Detlef Barkanowitz tillträder i april, vilket tidningen Sydöstran var först att rapportera om. Han kommer närmast från en tjänst som enhetschef på regional utveckling i Kalmar. Han har tidigare varit kulturchef i Boden och bibliotekschef i Karlskrona.

Processen att hitta en bibliotekschef har tagit lång tid, rekryteringsprocessen fick göras om i höstas. Sölvesborg har under några år haft en kombinerad kultur- och bibliotekchefstjänst men går nu tillbaka till en modell med en renodlad bibliotekschef. 

Fler på nytt jobb:

Annons:
grenna_annons

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.