Johanna Hansson

blir ny överbibliotekarie för Uppsala universitetsbibliotek.

Sedan 2019 har hon arbetat som biträdande överbibliotekarie för universitetsbiblioteket. Hon har också varit ordförande för Svensk biblioteksförening 2018-2022.

– Uppsala universitetsbibliotek är en fantastisk verksamhet med engagerade och kompetenta medarbetare. Här finns vårt gemensamma minne i form av unika samlingar och här utvecklas AI-metoder för framtiden. Att få leda en sådan verksamhet är verkligen ett privilegium, säger Johanna Hansson i ett pressmeddelande.

Johanna Hansson tillträder tjänsten den 1 augusti.

Fler på nytt jobb:

Annons:
grenna_annons

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.