Helena Reinedahl

blir ny bibliotekschef i Västerås.

Hon kommer närmast från tjänsten som bibliotekschef i Södertälje och innan dess jobbade hon som chef i Eskilstuna. 

–  Vi vet inte hur framtidens biblioteksverksamhet kommer att se ut, men jag tror att det är nödvändigt att vi ser biblioteket som en del i en större helhet. Det har varit tydligt för mig i arbetet i stadsdelarna i Eskilstuna, där biblioteket haft en viktig roll i kommunens demokrati- och integrationsarbete. Det tar jag med till Västerås och vill gärna jobba vidare på, säger Helena Reinedahl i ett pressmeddelande.

Helena Reinedahl tillträder den 22 juli.

Fler på nytt jobb:

Annons:
grenna_annons

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.