Maria Modig

blir ny avdelningschef kultur i Linköpings kommun.

Hon kommer närmast från en tjänst som kultur- och fritidsdirektör i Norrköping.

– I de nationella kulturpolitiska målen står att kulturen ska vara en dynamisk obunden kraft med yttrandefriheten som grund och det vill jag ta fasta på och skapa en samhörighet i kommunen/staden där kulturen är och kommer att vara en självklar del i det gemensamma samhällsbyggandet, säger Maria Modig i ett pressmeddelande.

Maria Modig tillträder tjänsten den 15 augusti  2024.

Fler på nytt jobb:

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.