Eleonora Fors Szuba

blir ny chef för Stockholm konst.

Hon kommer närmast från Västra Götalandsregionen där hon varit chef för konstenheten sedan 2021. Innan dess har hon under flera år verkat som curator för offentlig konst. Eleonora Fors Szuba har examen i konstvetenskap och från curatorutbildningen vid Stockholms universitet.

Som ny chef får Eleonora Fors Szuba uppdraget att leda arbetet med att utveckla och utmana formerna för hur den offentliga och gemensamma konsten kan ta plats i staden och i människors liv. 

Eleonora Fors Szuba tillträder den första oktober 2024. Hon efterträder Stefan Hagdahl som går i pension.

Fler på nytt jobb:

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.