Lars Amréus

får förlängt uppdrag som överintendent och chef på Statens maritima och transporthistoriska museer

Regeringen anställer Lars Amréus som chef och överintendent för Statens maritima och transporthistoriska museer från och med den 1 april 2024 till och med den 31 mars 2027. Han har haft tjänsten som överintendent sedan 2021.

Lars Amréus har tidigare varit riksantikvarie och chef för Riksantikvarieämbetet och tjänstgjort som överintendent och chef vid Statens historiska museer.

Fler på nytt jobb:

Annons:
grenna_annons

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.