Filip Zezovski Lind

är ny chef för avdelningen kultur- och bibliotek i Jönköpings kommun.

Filip Zezovski Lind har de senaste åren varit tillförordnad enhetschef på enheten kultur och sedan april 2023 tillförordnad kulturchef. Han har en bakgrund av studier i idéhistoria, filosofi och konsthistoria och en Master från Royal Collage of Art i London. Han har erfarenhet av arbete med verksamhet och arrangemang med fokus på konst i Berlin, London och Stockholm. Han tillträdde den 1 januari 2024.

Fler på nytt jobb:

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK
Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.