Lise-Lotte Olaisen

blir ny bibliotekschef i Falkenbergs kommun.

Den 1 februari 2024 börjar Lise-Lotte (Lotta) Olaisen som ny bibliotekschef i Falkenbergs kommun. Lotta Olaisen efterträder Janet Wamby som går i pension.

Hon kommer närmast från en tjänst som utredare/kvalitetsstrateg på kultur-, fritids- och teknikförvaltningen i Falkenbergs kommun. Lotta Olaisen har bland annat varit med och tagit fram Falkenbergs nya kulturstrategi, och har tidigare arbetat som bibliotekschef och bibliotekarie i Falkenberg.

Fler på nytt jobb:

Annons:
grenna_annons

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.