Kieran Long

blir ny chef på konstmuseet Amos Rex i Helsingfors.

Kieran Long fick i januari i år förlängt förordnande som chef och överintentent för Statens centrum för arkitektur och design, Arkdes. För ett par veckor sedan meddelade museet att Kieran Long lämnar Arkdes i förtid. Nu står det klart att Kieran Long blir ny chef på konstmuseet Amos Rex i Helsingfors, det meddelar konstmuseet i sina sociala medier. Han tillträder sin nya tjänst i februari 2024.

Fler på nytt jobb:

Annons:
grenna_annons

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.