Cecilia von Strokirch

blir ny bibliotekschef i Vaggeryds kommun.

Hon kommer närmast från en tjänst som kulturproducent på folkbiblioteken i Södertälje.

– Jag gillar att arbeta med folkbibliotek för att de är viktiga och samhällsbärande. Biblioteken erbjuder fantasi och kunskap, som är förutsättning för att lösa samhällsutmaningar och för varje individ att ha sitt bästa möjliga liv, säger Cecilia von Strokirch i ett pressmeddelande.

Fler på nytt jobb:

Annons:
grenna_annons

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.