Åsa Sjöberg

blir tillförordnad vd för Svenska Filminstitutet.

Styrelsen för Svenska Filminstitutet har utsett Åsa Sjöberg till tillförordnad vd för Filminstitutet. Hon kommer inneha funktionen från 6 november och fram till att styrelsen utser en permanent vd. Åsa Sjöberg har en bakgrund som redaktör, producent och utvecklare på Strix Television och har arbetat många år på TV4. Hon efterträder Anette Novak som tvingades sluta på Filminstitutet tidigare i år.

Fler på nytt jobb:

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.