Anna Wåglund

är ny kommunikationschef på Forum för levande historia.

Hon kommer närmast från jobbet som kanslichef på Stockholms stadsbibliotek.

– Jag är stolt och glad över förtroendet att få ansluta till Forum för levande historia. I en orolig tid finns inget viktigare än att lära av historien. Jag ser fram emot att få bidra till detta komplexa och ytterst relevanta uppdrag för demokrati och alla människors lika värde, säger Anna Wåglund i ett pressmeddelande.

Anna Wåglund tillträder tjänsten den 2 oktober.

Fler på nytt jobb:

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.