Mikke Ejrevi

är ny vd för Skellefteå museum.

Han har sedan 2011 haft olika roller inom kultur- och biblioteksavdelningen på Skellefteå kommun, de sista åren som avdelningschef. 

– Jag tror att jag kan känna igen mig i ganska mycket och hoppas kunna bidra med mitt stora engagemang att värna det demokratiska samhällets utveckling samt att främja kunskap, kulturupplevelser och fri åsiktsbildning. Samtidigt förstår jag att jag har oändligt mycket att lära av museets personal som besitter expertkunskaper inom sina respektive områden. Det ser jag fram emot, säger Micke Ejrevi i ett pressmeddelande.

Fler på nytt jobb:

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK
Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.