Johanna Bylund

är ny kommunikationsstrateg på Gävle kommun.

Johanna Bylund kommer från Karolinska Institutet (KI) där hon varit i närmare 10 år. Senast på tjänsten som internkonsult för kommunikatörspoolen, men har även arbetat som projektledare för invigningarna av forsknings- och utbildningsbyggnaderna Biomedicum, ANA Futura och Neo; och nyhetsredaktör för ki.se, medarbetare.ki.se och nyheter.ki.se på KI. På Gävle kommun kommer hon arbeta med kommunikationsstöd till uppdrag och projekt vid kommunikationsenheten. Hon tillträdde sin nya tjänst den 2 maj.

Fler på nytt jobb:

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK
Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.