Petra Johansson

blir ny konstnärlig ledare på Göteborgs konsthall.

Hon har tidigare varit verksamhetsledare och curator för residensplattformen Art Inside Out i Halland och varit verksam som konstkonsulent på Västra Götalandsregionen. Petra Johansson har även arbetat som curator/producent på institutioner som Borås konstmuseum och Nordiska Akvarellmuseet och arbetar idag som konstprojektledare på Konstenheten VGR.

Petra Johansson tillträder uppdraget den 2 maj 2023.

Fler på nytt jobb:

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.