Mårten Lyth

är ny ordförande för Sveriges kommunikatörer.

Mårten Lyth valdes till ny ordförande för branschorganisationen Sveriges kommunikatörer på onsdagen. Han arbetar som kommunikationsdirektör på Spendrups och har en lång bakgrund inom kommunikationsbranschen, bland annat som kommunikationsdirektör på Bonnier AB, VD för MSL PR och Corporate Communication-ansvarig på JKL med fokus på kris- och mediehantering. Mårten Lyth har suttit i styrelsen för Sveriges Kommunikatörer sedan 2018. Han efterträder Viveka Hirdman-Ryrberg. Under föreningsstämman valdes även Mats Heide, Anna Albinsson, Thomas Hansen och Lisa Wouda in i styrelsen. 

Fler på nytt jobb:

Annons:
grenna_annons

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.