Karin Ahlstedt

blir ny bibliotekschef i Helsingborg.

Hon jobbar just nu som enhetschef på Biblioteken i Malmö med ansvar för Stadsbiblioteket. Karin Ahlstedt har jobbat i olika chefsroller på biblioteken i Malmö fem år och har också en bakgrund inom skolbiblioteksfrågor och utveckling på nationell nivå.


– Det är en väldigt spännande tid att komma in med stora möjligheter bakom kröken. Ombyggnaden och tillbyggnaden av stadsbiblioteket och verksamhetsutvecklingen som följer med det lockar. Jag ser också fram emot att ta vidare de utmaningar och möjligheter som pekas ut i utredningen av områdesbiblioteken som togs fram i somras, säger Karin Ahlstedt i ett pressmeddelande.

Fler på nytt jobb:

Annons:
grenna_annons

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.