Fabian Arnheim

blir ny chef på Armémuseum.

Han kommer närmast från tjänsten som museichef för Skellefteå museum. Fabian Arnheim tillträder sin nya tjänst 1 februari 2023. 

– Museer har en ytterst viktig samhällsfunktion att fylla. Att de försvarshistoriska museerna fyller en alldeles särskilt viktig funktion tycker jag är rätt uppenbart nu med oron i omvärlden, kriget i Europa och desinformationen som når nya höjder. Jag tycker det är rimligt att alla medborgare får möjlighet att ta del av saklig information, säger Fabian Arnheim i ett pressmeddelande.

Fler på nytt jobb:

Annons:
grenna_annons

Mest läst:

På nytt jobb:

Andra läser:

Annons:
Annons DIK

Aktuella ämnen:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka skickar Magasin K ett nyhetsbrev med veckans viktigaste artiklar från tidningen och andra tips. Medlemmar i DIK får automatiskt nyhetsbrevet. Är du inte medlem så anmäler du dig till nyhetsbrevet här.